Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Ahad, 19 Februari 2012

IT'S ALL ABOUT HANDBAGS AND ACCESSORIES: Pre-loved Coach Poppy Spotlight For Sale!:

Saya berazam memiliki satu almari besar khusus untuk handbags saya. Namun sementara menunggu kira2 3 tahun lagi untuk menunggu impian jadi kenyataan, saya harus 'menyelamatkan' beg-beg mana yang tidak ada tempat lagi dalam almari sebab kehabisan ruang.

Saya gila pada high brands sekarang. Jadi, COACH akan menjadi mangsa mendapatkan tuan baru. Yang leather akan saya simpan sebab hadiah harijadi, begitu juga Coach Poppy Spotlight Sequin XL yg dihadiahkan kepada saya sempena ulangtahun perkahwinan yang ke 10.

So... this is it! Coach Poppy Spotlight Sateen yang bersaiz medium, harga butik RM1600.00. Saya beli sebagai terapi lepas bersalin tahun lepas. Saya sayang beg ni. Ia masih cantik luar dalam. Cuma ada sedikit (sangat kecil) bekas terkena titisan aiskrim. Lain-lain... perfect! Kondisi beg ni boleh saya bagi 87% baru........... nak baca lagi, KLIK tajuk kat atas ni...

Khamis, 12 Januari 2012

Resipi Kerepek Gunting:

Terjumpa resepi dari seorang kt blog org ni...klik TAJUK kt atas ni kl nak tau lebih lanjut....

Rabu, 4 Januari 2012

Komen pasal kerepek pisang

Benda ni betol betol terjadi. Ni masa aku dengan Qarl nak balik daripada himpunan sejuta belia hari tu. Sebelum balik tu, Qarl nak singgah kat booth Abot kejap. Kenal tak Abot? Dia pernah popular dengan laguKasihmu dan Kasih Yang Pergi. Errr... Entah entah korang tak lahir lagi masa tu. Haha. Bajet aku dah tua sangat la ni? Anyway, Abot jual kerepek pisang masa tu. So, jom dengar perbualan kitorang. Eh. Bukan dengar la...KLIK tajuk atas ni N baca ....

Isnin, 2 Januari 2012

Keistimewaan Kerepek bayam:

Daun bayam fresh. Sebaik-baiknya pilih la yang lebar-lebar. . Dicelup dalam tepung gorengan. Nak sedap lagi taruk la sikit jintan manis. ... nak baca lagi, KLIK tajuk kat atas ni...

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code