Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Jumaat, 23 Januari 2015

Kahwin Betul-Betul: Review : Hantaran Kahwin

Kahwin Betul-Betul: Review : Hantaran Kahwin


Assalamualaikum lovelies B2B dan silent readers ;)
***

Okay okay rasanya dah berhari-hari blog ni sunyi sepi. Sobsob ampunkan tuan tanah. Busy mengalahkan perdana menteri blablabla. Terima kasih kepada yang setia membaca blog ni even dah lama mendiamkan diri tapi I tengok pengunjung tak henti2 hari demi hari. (Stalker blog sendiri hihihi). Thanks uols.
Today saya just nak share hantarans kahwin saya tempoh hari. Its just a simple hantaran. Buat sendiri je. DIY. Both side buat sendiri.
Macam my side, saya import cousin dari JB buatkan. Jauhkan. Dah lama discuss dengan dia tentang konsep dan warna. Time beli fresh flower pun call dia tanya berapa kuntum bunga harus dibeli. Taknak membazir
kononnya. Sekali terlebih sudahhhh. Tu gi letak dekat dewan. Tabur2 atas meja guestbook, letak dalam bakul bridesmaids. Sebenarnya cousin ni bakal husband beliau buat bisnes kerja2 kahwin, so dia macam terlibat secara langsung lah. Buat hantaran, khemah, pelamin. Tapi based di Johor Bahru lah. Suruh pindah KL takmau katanya. Kalau tak, mesti dapat banyak job. Sini kan lubuk emas hihi.
Ok lepas tu side lelaki, husband suruh kakak dia gubahkan hantarans. I loike the style. Simple jugak. Takyah serabut2 poning je kepala. Simplicity (bukan simpli siti tu ye) is the best hihi.
Hantaran 9 berbalas 11.

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code