Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Khamis, 22 Januari 2015

Hantaran kahwin abang

Mencari Cinta Halal: hantaran kahwin abang

Jom cuci mata hantaran masa abang saya kahwin. Saya suka ini sebab ia simple tapi nampak mahal kan? :)
Hantaran dari Kak Nor untuk Abang Zan. Material juga simple dan menarik. Ada biji-biji tu (taktahu nak namakan ye..), lagi ada vase kecil putih tu. Tambah sentuhan bunga. Suka lah! Biasa hantaran pakai polisterin ataupun kotak kan, yang ini guna pinggan putih dan sangkar. Temanya hitam putih. Sebenarnya yang hantaran dari abang ke kakak ipar pun tema hitam putih juga, tapi tak jumpa gambarnya dari kamera OP.

Oh, sebenarnya tempek dekat sini sebab nak cari ilham untuk idea gubahan dan bahan-bahan untuk hantaran  nanti. Tambah pula, kakak ipar dah offer bagi pinjam alas pinggan putih tu. Hehe. Lagi boleh jimat belanja dan kos kan. Itupun kalau sempat ambil hujung tahun ni sebab abang dah nak berpindah ke Kuching. Harap sempat. 

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code