Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Rabu, 21 Januari 2015

Persiapan perkahwinan

Kata Hatiku Berbicara~: Persiapan perkahwinan-Part 3


Assalamualaikum...
Bersambung lagi kita cari barang hantaran kawen...
Kali ni sangat berpuas hati sebab banyak tempat yg dapat kami jelajah..hehehe
Lokasi pencarian barang hantaran ialah Sogo > Pertama > Campbell Complex > Maju Junction > Jusco Quill City Mall > Jusco Wangsa Maju > KL Festival Kat sogo, dapat la jugak encik tunang beli set dompet dan tali pinggang..itu pun rambang sungguh mata kami duk pilih.. ni cantek..tu cantik... dan sgt byk pilihan...

Singgah ke Pertama, duk usha jam couple... sambil tu usha kasut... awalnya berkenan 1 set jam ni... tp kami hold dulu.. xbeli pon... (ada hikmahnya kami x beli dulu..) duk usha kasut plak.. mun xberkenan... dari sogo sampai ke pertama bukan main banyak kasut...semua mun x berkenan..hukhuk.....Masuk campbell complex...hmmmm suram giler...mcm dah x hidup je kedai dalam tu..hehehe

Masuk plak ke Maju Junction... duk cari kedai kasut... encik tunang pegang 1 kasut ni... mmg mun berkenan..dah usha kat dalam sogo... tapi harganya mahal sket, dan keras sket kasutnya tu... tu yg xjadi beli..kebetulan plak encik tunang pegang kasut yg mun berkenan tu.. saja duk try, ehhh...lembut... haha dan harganya pun nampak berbaloi...so, apa lagi...rembat la.. bukan 1 tapi 2 pasang.. grey dan dark blue..

Seterusnya ke Jusco Quill.. tak beli pape pun.. sebab just survey kot ada set produk Garnier..
Gerak plak ke Jusco Wangsa Maju.. terus berkenan kat Jam Couple ni....duk belek2... encik tunang pandang, tanya..acaner? Mun tanya balik.. So,camne?  Haha... terus kami setuju beli.... sangat berbaloi harganya tu...Lepas beli jam... kami singgah makan tengah hari...Akhirnya...dapat gak bawa encik tunang makan kat Secret Recipes..dan sempat gak kami main basketball..kekekeke~ mcm budak2 kami ni.... haha

Lepas lunch, singgah plak ke KL Festival City..tak beli pape..just window shopping.. sambil tu survey set garnier...

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code