Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Rabu, 28 Januari 2015

Handbag oh handbag!...

Hana Sakura: Handbag oh handbag!...


Kali ni nak cerita pasal handbag lah... U all kena tutup mata nanti tergoda lepas tu nak shopping i tatau hehe... haishh perempuan ni tak boleh lari dengan handbag seperti lelaki yang tak boleh lari dari handbag
eh silap kereta/game kan? siap dengan modified, hias2 kereta bagai sungguh high maintenance tapi handbag perempuan murah je (walhal ada yang mahal macam nak pengsan...). Kali ni nak share some of the brands
that i know...

Masih ingat lagi with your first handbag? Seriously i never have one sampailah kerja. Time belajar bawa tote biasa tak pun slingbag garfield yang sungguh femes masa sekolah menengah. Lepas tu pinjam bag kakak
(nasib ada kakak yang ramai boleh pow handbag, tapi pinjam je pun, takleh jadi hak milik kekal). Dulu tak minat handbag2 ni sebab macam...eww handbag tak mainlah kan...al maklum lah student, bawa bag
besar nak ke kuliah je, keluar bandar pun bawa bag yang sama tak pernah peduli dan tak pernah terliur untuk punyai handbag.


Tapi masa zaman menganggur, tinggal dengan kakak...keluar dengan kawan2 semua bawa handbag, takkan nak bawa bag ke kuliah lagi kut..mula2 pinjam lama2 terasa nak beli sendiri. Kenal jenama handbag ni pun dari my sis and my friends... adoii pengsan my sis ada adik yang tak up to date buta fashion ni haha... Sebelum mula bekerja, banyak juga dapat pocket money from all of my sisters sempena persiapan nak g kerja (ceh manja yg amat... arigatou my lovely sisters!). My first handbag tak tahu pun jenama apa tapi sale 50% kat Parkson KLCC. I ingat lagi tau! Beli jenis leather (konon tahan lama) warna hitam sebab boleh match dengan semua baju, mana ada duit nak beli banyak2... mula2 berkira2 juga alih2 promoter tu puji perfume i wangi lepas tu buat2 fikir sekejap terus beli (i memang tak tahan dengan promoter yg suka borak2 and friendly, kita pun jadi terpaut dan termakan hasutan pujukan.).

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code