Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Isnin, 17 Ogos 2015

Handbag: Authentic from US

Absolutely Afzan: Authentic from US


Oh, since saya selalu order barang dari oversea  (nak dapat harge murah, tapi guarantee original!),  saye pon jual jugak barangan brande...


Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.


Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Entry Khas Buat Penggemar Designer HandBag Ribu Riba Tapi Tak Cukup Duit Nak Beli.

NOTTI NETTI: Entry Khas Buat Penggemar Designer HandBag Ribu Riba Tapi Tak Cukup Duit Nak Beli.

Op...op..op..chop..chop.....aku tak jual bag eh?.....

entry ni aku buat pada sesiapa yang minaaaaaat sangat dengan designer
handbag such as LV, Gucci, Tods, Marc by Marc Jacobs etc tapi tak mampu
nak bayar ribu-riban untuk sebuah bag yang kiranya boleh melangsaikan
hutang PTPTN korang sekaligus.

Siapa tak suka designer handbag kan? sebab sukalah kita pompuan yang
takde duit juta-juta ni terpaksa beli yang imitation jer . And sanggop
cari gred yang super duper nampak real designer hand bag.

Ok, kat online blogshop pun bersepah orang dok jual designer handbag ni.
Kat sini aku nak perkenalkan satu blogshop yang jual authentic designer
handbag yang so far boleh di[ercayai. Blog tu is.

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Ahad, 9 Ogos 2015

How to detect Fake Coach

♥:::♥Lady Qellissa on The Blog♥:::♥: How to detect Fake Coach

Assalamualaikum dan selamat tahun baru! Okay hari ni nak cerita pasal Coach Immitation. Skrg ramai sgt seller yang jual Coach dan claim yg coach tu original. (samada supplier tipu atau seller yg menipu) Ni nak cerita pasal pengalaman aku sendiri terbeli Coach Fake dgn sorang seller ni. Dah lama sebenarnya tak beli beg Coach, last aku beli tahun 2012 kot. Pastu sampai skrg aku tak pernah beli Coach sbb kononnya dah beralih ke jenama lain. Then aku rasa nak tukar beg kerja aku yg dah barai tu, ternampak plak sorang seller ni up pic madison lindsey dgn harga murah. Actually sebelum ni aku pernah beli barang dr US dgn dia dan mmg ori lah dia jual brg tu.. So aku takde lah rasa sangsi sgt bila aku nak beli beg dari dia sbb dah pernah beli dgn dia.. Bila aku tgk dia post gambar beg yang memang aku berkenan dan harga beg tu murah bagi aku sbb rata-rata seller jual beg Coach Lindsey tu dalam harga RM1k++ tapi seller ni jual Rm7++ je.. Murah kan? So aku mmg teruja lah nak membeli.. So aku bayarlah deposit Rm400 dulu.. Lepas 3 minggu beg pun sampai dr US katanya dah bayar balance beg pun sampai.... And to my surprise bak kata omputih. Beg yang aku dpt tu ternyata mmg fake.. Bak kata org 1:1 ke, high grade fake gitu lah... So aku tak puas hati lah byr RM7++ dpt fake item. Aku pm balik seller secara baik, takdelah nak maki hamun bagai dan bgtau yang beg tu fake siap tunjuk bukti segala bukan cakap kosong je tau, kena tunjuk bukti baru org percaya dan aku kata aku taknak bayar rm7++ untuk beg fake. Dan Alhamdulillah seller tu nak refund duit aku dgn syarat aku pos beg tu balik. Aku apa lagi bungkus balik beg tu terus pg pejabat pos walaupun minggu ni ramai giler orang kat pos opis sebab masing-masing sibuk nak keluarkan duit ASB.. Awal tahun lah katakan nak tunggu bonus lambat jadi ASB jelah jalan yang cepat nak dapat duit.. Ye tak?  Lama gak menunggu weh, seratus org masa tu aku kena tggu semata2 nak pos balik beg tu.. Tapi aku tabahkan hati berkat sabar akhirnya dpt gak aku pos beg tu. Dipendekkan cerita,  lepas seller dapat beg tu, seller tu pun refund duit aku.. Katanya supplier yg bagi beg tu kat dia, dia pun tak tau yang beg tu immitation.Dan dia minta maaf lah dengan aku sbb tak perasan.. Ok aku terima maaf dia, janji jgn buat lagi tau..  Okay skrg aku nak tunjuk tang mana fake beg itu.. Khas untuk kawan-kawan yang baru nak beli Coach online.

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Handbag dari Zalora.com.my

Azwar Syuhada: Handbag dari Zalora.com.my

Ingat lagi tak entri mengenai Accessories Menarik di Zalora? Awal bulan Jun haritu, Azwar ada dapat baucer RM100 dari pihak Zalora. Sape tak suka dapat baucer kan? Punya excited dapat baucer, depa suruh pilih mana yang berkenan di hati. Azwar tengok, semua barang dekat Zalora ni menarik sangat, sampai rambang mata. Almaklumlah, shopping online ni jarang buat, selalu kalau online pun beli tudung sahaja. Bila diberi peluang, suruh membuat pilihan sampai tak reti nak memilih Jadi, pilih punya pilih handbag Rip Curl (bernilai RM99.00) menjadi pilihanku.

Kebetulan pula, masa Azwar order barang tersebut Azwar pergi bercuti ke Cameron Highland. Esoknya, pihak Zalora dah maklumkan bahawa, barang tersebut telah dihantar. Azwar kira-kira bila balik dari Cameron Highland, barang dari Zalora dah sampailah ke rumah. Rupa-rupanya bila balik dari bercuti barang dari Zalora masih belum kunjung tiba. Hati ni, masih bersabar jadi tunggu dalam dua hari lagi. Selepas hampir dua hari menunggu barang, ianya masih tak sampai-sampai lagi. Jadi, Azwar check tracking number dekat laman web Gdex. Bila check, dah hampir seminggu masih dalam pencarian. Bila call, dia kata mungkin pihak Gdex tak tahu jalan ke rumah. Masalah, kalau tak tahu, kenapa tak call kan? Esoknya, Azwar call sekali lagi, baru nak ambil tindakan. Kira-kira pukul 8.00 malam baru barang dari Zalora sampai. Azwar ingat, isu ini terjadi pada Azwar sorang sahaja. Bila buka page Gdex dekat Facebook, perghhh.. banyak gila orang mengamuk dekat Gdex.

Kesimpulannya, bagi yang kerja dalam menghantar barang orang. Seelok-eloknya, hantarlah pada masa yang telah ditetapkan. Manalah tahu, barang yang dalam parcel itu urgent kan? Jadi, beringat-ingatlah. Marah memanglah marah, tapi tak sampai hatilah sampai nak memaki dekat page facebook tu. Macam memalukan diri sendiri pun ada juga.

Apa-apapun Azwar happy gila, dapat shopping handbag dekat Zalora.com. Dapatlah, bergaya di hari raya nanti!

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code