Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Isnin, 5 Oktober 2015

Hantaran Untuk Majlis Pertunangan Berapa Bajetnya?...

Petua,Idea dan Pandangan: Hantaran Untuk Majlis Pertunangan Berapa Bajetnya?...

Hantaran Untuk Majlis Pertunangan  Mengikut adat Melayu, barang hantaran hendaklah diberi mengikut bilangan ganjil dan barang daripada pi...

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita,tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Khamis, 1 Oktober 2015

DIY : Gubahan Hantaran - Telekung

macam-macam cerita: DIY : Gubahan Hantaran - Telekung

As Salam

Entry : 1st Trial utk org lain..

Hari ini dalam sejarah...My bos said person yg nak kami deco2kan
hantaran tu akan bg brng esok..sekali pagi tadi my bos smp, nah
kau..amik 1 paper bag ada 2 barang. Kain telekung & kain pasang baju
kurung.

Memula tu macam pening2 sikit nak deco mcmane..MAKA en.GOOGLE and
BLOGGER2 yg baik hati tunjuk design dieorg lah sumber inspirasi aku
& my bos..

Alhamdulillah siap utk 1 barang hantaran :

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita,tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code