Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Khamis, 1 Oktober 2015

DIY : Gubahan Hantaran - Telekung

macam-macam cerita: DIY : Gubahan Hantaran - Telekung

As Salam

Entry : 1st Trial utk org lain..

Hari ini dalam sejarah...My bos said person yg nak kami deco2kan
hantaran tu akan bg brng esok..sekali pagi tadi my bos smp, nah
kau..amik 1 paper bag ada 2 barang. Kain telekung & kain pasang baju
kurung.

Memula tu macam pening2 sikit nak deco mcmane..MAKA en.GOOGLE and
BLOGGER2 yg baik hati tunjuk design dieorg lah sumber inspirasi aku
& my bos..

Alhamdulillah siap utk 1 barang hantaran :

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita,tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code