Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Isnin, 14 Disember 2015

Telekung buat mama & Bandung

Sini Saya Salwa: Telekung buat mama & Bandung

Tak sabar
pula nak menanti hari esok. Esok mak dan ayah nak datang sini. Sepupu I
konvo esok di PICC Putrajaya. Sebelum esok ni macam-macam la mak I
pesan. "Awa bawa tau kain-kain hari tu, mak saje nak tengok". Pastu dia
call lagi, "Telekung mak tu awa basuh dengan air lalu, basuh sikit je,
pastu bia je dia kering, kalau berkedut tu gosok-gosok sikit, mak tak
sabar nak pakai ni, masukkan dalam plastik dia balik". Masuk dalam
plastik balik tu yang tak tahan tu. Katanya nak nampak betul-betul baru
dari kedai. Telekung tu I beli tuk mak masa kat Bandung hari tu. "Awa
bawa la selipar sekali. Senang mak nak naik turun tangga rumah Mak Tam
nanti". Selipar pun nak?? Macam-macam la my mama. Tak sabar nak berjalan
la tu.


Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita,tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

 

Sabtu, 5 Disember 2015

Hantaran Kahwin | akuayut

Cerita Kami 6: Hantaran Kahwin | akuayut


Harini up entry pasal kahwin-kahwin pulak.Err..entry GiveAway nanti dulu
lah.hihi.Lagi best kot kalau ada story nak dibaca. :) Tujuan cerita
hantaran ni pon just untuk bagi idea jela pasal hantaran kahwin ni.Aku
rasa pasal hantaran kahwin nak bagi apa aku tak pening pon sebab barang
hantaran kahwin ni aku bagi apa yang ada je.Kalau fikir sangat apa orang
fikir atau cakap mahu aku tak kahwin kang.hihihi. :p
Hantaran aku cuma 5 dulang berbalas 7 dulang.Masa kahwin ni takde pulak
orang nak sponsor.Kalau tak meriah gak barang-barang hantarannya. :p


Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita,tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.



Si jejaka dan telekung

my w.o.r.d.s: Si jejaka dan telekung


Kelmarin menemani teman karibku, seorang jejaka mencari keperluan asas wanita. Pelik, gila. Bukan keperluan harian wanita, tetapi keperluan ...

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita,tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code