Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Selasa, 5 Januari 2016

Hukum Memakai Telekung Berwarna

Violet: Hukum Memakai Telekung Berwarna:   


Mak kata dulu telekung macam ni popular. Ya, memang sangat popular! Tapi lama2, dah takde orang nak beli. Mak Madihah cakap yang telekung ni kegemaran Puak Ajaran Sesat. Tak tahulah betul atau tak.


So, Madihah pun taknak beli telekung macam ni. Warna putih tetap menjadi kegemaran.
Cuba tengok ni : WOW!
 
Warna Kegemaran Rasulullah SAW

 Annas bin Malik mengatakan
“Warna yang paling disukai oleh Rasulullah saw adalah hijau.” Namun

selain itu Rasul juga ternyata menyukai warna putih. Ada juga keterangan
bahwa Nabi Muhammad saw pernah memakai pakaian berwarna hitam, merah
hati, abu-abu dan warna campuran."



Imam Al-Ghazali dalam Ihya’ Ulumiddin berkata: “Yang amat disukai oleh Nabi saw ialah warna putih.”



Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.


Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita,tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code