Loading...
Gadget by The Blog Doctor.

Jumaat, 1 Januari 2016

Telekung Putih tak sesuai untuk wanita

The Garden Of Wisdom: Putih tak sesuai untuk wanita


Assalamualaikum
kat malaysia, nak sembahyang mesti ada telekung, kalau tak ada tak boleh sembahyang.
sebenarnya kalau cukup tutup aurat boleh terus sembahyang dah, tak payah tutup lagi dengan telekung. telekung tu orang asia tenggara saja yang pakai.

tapi pakai telekung pun sebenarnya tak cukup tutup, sebab banyak orang yang pakai telekung tapi jarang.
oleh sebab warnanya putih, maka nampak warna kulit. kalau pakai tudung telekung, memang tutup kalau pakai tudung sekali di dalam (tapi ramai orang yang pakai skaf saja, maka nampak bayang tengkuk, rambut, maka tak sah lah solat) tapi kalau kaki macam mana? selalu nampak orang solat, bila sujud nampak je warna kakinya. maka tak sah lah solat itu. kecualilah kalau pakai stokin sekali. dan ramai jugak yang pakai telekung, dalamnya pakai tshirt pendek lagilah tak sah. telekung kan putih, jarang.

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita,tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Amazon MP3 Clips


JavaScript Free Code